Ervaringen

 

Hoi Marieke,

Vorige week vrijdagochtend ben ik bij je geweest voor een voetmassage om de bevalling op te wekken voordat een medische traject nodig zou zijn.

Ik heb erg genoten van de massage, heel ontspannend en fijn. Daarna ben ik best nog in de weer geweest (plank ophalen voor boven de commode, CTG bij het ziekenhuis en flink boodschappen gedaan (nesteldrang denk ik).

Om vier uur was ik thuis en ben ik op de bank gaan zitten, Toen merkte ik dat ik misschien even naar bed moest omdat ik wat buikpijn had. Daar had ik geen tijd meer voor want de buikpijn zette door en na 8 uur werd onze lieve meisje geboren. 

Ik ben echt heel blij dat ik bij jou geweest ben en het ziekenhuis niet heeft hoeven inleiden. 

Hartstikke bedankt dus!!

Als er weer iets is, dan weet ik je te vinden :-)  

Eveline

 

Beste Marieke,

Ik ben zaterdag ochtend (gisteren) bij jou geweest voor een heerlijke ontspannen voetreflex massage met 40 weken en 4 dagen zwangerschap.

Dezelfde avond om 23u zijn de weeën begonnen en een kleine 2 uur later ben ik bevallen van onze dochter. 

Ik ben heel blij dat m'n bevalling spontaan is begonnen en wie weet is dat mede door de heerlijke massage gebeurd. In ieder geval bedankt!

Hartelijke groeten
Bianca 

 

" Ik krijg om de zoveel weken een voetreflexbehandeling bij Marieke. Ik ben rugpatient en hooggevoelig. De behandeling kan best gevoelig zijn maar daarna blijf ik gapen en ben ik heerlijk relaxt. Ik raad het iedereen aan.Marieke is de rust zelve,  een fijne vrouw."

Cindy 

Top